MATT budowa hali magazynowej

  • Okres realizacji: 2010 - 2011
  • Adres: Komorniki, ul. Matowa
  • Powierzchnia: 501 m2
  • Inwestor: MATT R. P. Trączyńscy
  • Projekt: PTB Nickel Sp. z o.o.
-

MATT

Obiekt stanowi rozbudowę istniejącego obiektu stacji kontroli pojazdów o część magazynową wraz z wydzieloną częścią biurowo - magazynową. Część biurową zaprojektowano w konstrukcji mieszanej, żelebtowej i murowanej oraz stalowej (konstrukcja dachu).


Hala magazynowa zaprojektowana o konstrukcji stalowo-żelbetowej. Budynek podzielono na dwie funkcjonalne oddzielne części:

  • halę magazynowo-serwisową przeznaczoną dla obsługi stacji kontroli pojazdów,
  • część przeznaczoną pod wynajem dla jednego lub dwóch najemców.

więcej

filip siudzinski

Filip Siudziński

Dział Realizacji Inwestycji
Kierownik Projektu

 

Lokalizacja inwestycji

Promocja w sieci: widoczni
Widoczni